Woningen met achterstallig onderhoud

  Wilt u een woning verkopen met achterstallig onderhoud?

  Het is mogelijk dat er bij een woning die langer is gebruikt door een en dezelfde eigenaar sprake is van achterstallig onderhoud. Achterstallig onderhoud geeft de koper onzekerheid omdat hij de renovatie moeilijk kan inschatten. Vaak wil een koper garanties of andere zekerheden.
  U wilt als verkoper juist geen garanties geven. U wilt de sleutels afgeven en de koopsom ontvangen, daarna moet het klaar zijn.
  Wij hebben veel ervaring met renoveren en kunnen daarom de woning op waarde schatten ondanks het achterstallig onderhoud. Wij verlangen geen garanties en kopen de woning zoals deze is en nemen alle risico’s over. Geen gezeur achteraf!

  achterstallig-onderhoud

  Neem contact met ons op

  Wij zijn uw partner bij het verkopen van een woning met achterstallig onderhoud. We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we alle belangrijke punten die aan bod komen tijdens het verkopen van de woning. Wij leveren altijd maatwerk tijdens de verkoop van een woning. Uw belangen en wensen staan voorop. Neem daarom contact met ons op via info@ikwilmijnwoningverkopen.nl of vul het contactformulier in voor de verkoop van uw woning met achterstallig onderhoud.