Woning verkopen en terug huren

  Interesse in een woning verkopen en terug huren?

  Het is een veelvoorkomend probleem dat men veel ‘vermogen’ heeft maar dat ‘vast’ zit in de overwaarde van de woning. Men kan dus niet bij zijn eigen geld. De oplossing is een verkoop van de woning maar dan moet u uw geliefde woning verlaten. Wij hebben hiervoor een oplossing. U verkoopt de woning aan ons en u kunt gewoon in de woning blijven wonen.

  Door jarenlange inflatie en aflossing hebben sommigen een flink deel overwaarde op hun eigen huis (waarde eigen huis minus hypotheekschuld). Het probleem is dat men niet optimaal kan genieten van deze overwaarde omdat het ‘vast’ zit in de woning. U kunt uw eigen huis verkopen en naar een andere woning verhuizen maar dan bent u uw geliefde woonplek kwijt. Wij hebben een optie om beiden wensen (blijven wonen en van overwaarde te profiteren). U verkoopt de woning aan ons en u huurt de woning terug. Op deze manier heeft u een flink bedrag op de rekening en kunt u voor schappelijk bedrag huren.

  woning-verhuren

  Neem contact met ons op

  Wij zijn uw partner bij het verkopen van een woning en dit terug te huren. We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we alle belangrijke punten die aan bod komen tijdens het verkopen van de woning. Wij leveren altijd maatwerk tijdens de verkoop van een woning. Uw belangen en wensen staan voorop. Neem daarom contact met ons op via info@ikwilmijnwoningverkopen.nl  voor het verkopen van uw woning.