Als erfgenaam verkopen

  Als erfgenaam een huis verkopen?

  Bij een overlijden komt veel kijken. Allereerst betreft het een emotionele gebeurtenis waarnaast u een flink aantal ‘zakelijke’ onderwerpen dient te regelen. Een daarvan kan de verkoop van een huis zijn. Wij nemen de woning over voor een marktconforme prijs en nemen alles uit handen. Wilt u wat inboedel achter laten? Is de tuin overwoekerd of staat de zolder vol met troep? Het maakt niet uit. Wij regelen het.

  Wij helpen u graag

  Wij kunnen u helpen met het leegruimen van de woning. Wij sorteren de spullen en ruimen op (ook de tuin) wat nodig is. Op deze wijze heeft u uw handen vrij voor het rouwproces.

  Daarnaast is het voordeel van een snelle levering dat u snel aan de eis van de belastingdienst kunt voldoen door het voorschot erfbelasting te betalen. Dit moet u betalen zelfs al is de woning nog niet verkocht (uw notaris kan u hierover informeren). Door een vlotte verkoop aan ons heeft u snel geld in handen om dit probleem op te lossen.

  als-erfgenaam-verkopen

  Heeft u een woning als erfgenaam, neem contact met ons op

  Wij zijn uw partner bij het verkopen van een woning als erfgenaam. We starten met een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we alle belangrijke punten die aan bod komen tijdens het verkopen van de woning. Wij leveren altijd maatwerk tijdens de verkoop van een woning. Uw belangen en wensen staan voorop. Neem daarom contact met ons op via info@ikwilmijnwoningverkopen.nl voor de verkoop van uw woning als erfgenaam.